• VBH Works

    uw partner in ieder sloop- en bouwproject!

Sloopwerken

Sloopwerken behoren al 20 jaar tot onze vaste activiteiten. Al die tijd voeren wij het sloopwerk uit voor:

  • Aannemers
  • Woningbouwstichtingen
  • Tegelzetters
  • Keuken en badkamerbedrijven
  • Talloze particulieren

Ruime ervaring

Door onze ervaring voeren wij dit werk voor zeer concurrerende prijzen uit. VBH Works ziet slopen anders als het verwijderen van een muur of vloer, wij kijken verder. Zo bekijken wij niet alleen wat de veiligste, efficiëntste en snelste manier is om te slopen. Wij kijken ook naar de volgorde in het bouwproces en waar de afvalstoffen heen gaan zodat deze op een verantwoorde manier worden afgevoerd.

Wij als VBH Works zijn een toevoeging voor elk project dankzij onze ervaring met kleine sloopwerken als aanbouwen,keuken slopen, badkamer slopen en vloeren. Tot en met het strippen van volledige panden en het slopen van staal en beton constructies op grote projecten.

Hoge kwaliteit sloopwerk

Omdat wij gewend zijn aan het werk voor particulieren kunt u volledig vertrouwen op vakmensen die degelijk en goed opgeleid zijn. En die er rekening mee houden dat het uw pand is waarin gewerkt wordt. Zo kunt u van ons verwachten dat wij zorgvuldig afplakken, met stofbeperking werken en altijd onze werkplek veilig en opgeruimd achterlaten.

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.